+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 9:00 – 16:00

Pension Paseka Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 118 recenzí

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    94%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Věra

dospělý pár, 20.8.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
47 %
  • Umístění penzionu v centru města Litomyšle. Náměstí je opravdu nádherné.

  • Překvapilo nás, že jsme neměli k dispozici ledničku ani varnou konvici. V hotelu Aplaus je možnost snídaně za 240',- Kč na osobu, kde je také recepce, ale hotel je vzdálen asi 200 m. Ve dvoře penzionu je vinárna, která má posezení i v uličce, tedy přímo pod okny pokojů penzionu. O večerním klidu a pohodě se tedy nedá hovořit. Věra a Jirka

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Pohodlí
4
Cena/kvalita
4

Ivana

jednotlivec, 8.9.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • v penzionu - okno do dvora a dole hospoda - takže večer i v noci hluk! v pokoji mi chyběla skříň nebo minimálně komoda, kam by se dalo dát oblečení, němý sluha fakt nestačí. vynesení odpadu 1x za týden je málo. jediné co je super, jsou snídaně v hotelu Aplaus.

Personál
0
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
4
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 17.11.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
6
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina se staršími dětmi, 20.11.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • čisto a klid, o víkendu dobré parkování.

  • informace trochu nedostatečné ohledně vstupu do penzionu /nutnost jít do hotelu Aplaus, je třeba informovat, že vstup je přes dvůr co je Sklípek. Málem jsme při odjezdu zůstali na dvoře, protože jsme klíč nechali na pokoji...

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
6

Veronika

jednotlivec, 17.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Libila se nam snidane a ochotna obsluha..vyber bohaty! Pokoje ciste,byl tam klid a pohodlne postele..

  • Nelibilo se nam,ze byli zmatky v ubytovani..Na hotel jsme se museli vracet..nebyli nam predany klice od pokoje..pak nam nezaridli detskou postylku..museli jsme se stehovat ..do prvniho apartmanu..ztratili jsme hodinu casu zbytecne

Personál
4
Služby
6
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Jana

dospělý pár, 3.9.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
73 %
  • Dobrý den, jediné, co se mi líbilo, bylo ubytování v centru, všude jsme měli blízko, bylo to ale na úkor hluku od brzkého rána. S uchem na polštáři jsou slyšet všechna auta jedoucí po kostkách na náměstí.

  • Dobrý den. V samotném apartmánu jsem nebyla spokojená s matracemi na posteli, byly opravdu moc měkké, dále s vrzající podlahou, v noci cestou na toaletu jsme se s manželem navzájem budili. A protože bylo teplo, měli jsme na noc otevřené okénko v kuchyňce. Před pátou ráno nás probudili rány, jak tam do pekařsko cukrářského auta cosi nakládali. Chtěli jsme si dopřát pro změnu něco lepšího, ale zase se vrátíme do penzionu na kraji města, kde i na snídani stačí sejít po schodech dolů. Neberte to ale jako stěžování, chtěli jste to vědět, tak to píšu.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Pohodlí
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 21.6.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 24.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Ubytovani moc hezké, pěkně zařízené. Personál a služby hodnotit nemůžeme...po nahlášení na recepci jsme žádné jiné služby nepožadovali (pobyt bez snídaně,a jídla vůbec, úklid až po našem odjezdu). Centrum města hezký, ale vzhledem k tomu,že pekárna byla hned pod okny (na pečivo skvělé),ale každé ráno v pul 5h přivezli a stěhovali přepravky, a dobrých 15-20min docela dost dělali rámus, což kdyz si člověk na dovolené chce přispat,je problém ..ale to samozřejmě není věcí hotelu...jen smůla).

  • Vše v pořádku

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 29.8.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Krásné umístění na náměstí

  • Chyběla mi uklidová služba

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 28.6.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 23.2.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Je to u vás hezké :-) Děkujeme

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Lucie

jednotlivec, 30.9.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Jednolůžkový pokoj, všude čisto, pohodlná postel, klidná lokalita, v noci ticho a klid.

  • Ve sprše špatně odtékající odpad, po chvilce po kotníky ve vodě, málo toaletního papíru. První den se netopilo, byla zima, další dny to bylo lepší. Ale tedy nic, co by nešlo vyřešit, bohužel, recepce je v hotelu Aplaus, který je kousek vzdálenější, takže se není hned na koho obrátit, pokud vyvstane problém.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8

Richard

dospělý pár, 7.6.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Daniel

rodina s malými dětmi, 23.7.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • V podstatě až na neochotu rychle vyřešit nefungující WiFi vše v pohodě.

  • WiFi nefungovalo až do středeční ho večera, ale technik holt nemohl, ač poruch byla banalita.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 1.3.2023

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 16.9.2022

Deutsch

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
6

Josef

rodina s malými dětmi, 26.6.2020

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Ochota personálu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Pavel Štefan

dospělý pár, 25.11.2019

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Stylové, dobové zařízení. Patří do Litomyšle. Skvělé umístění, sousedstvi s antikvariátem Paseka.

  • Není kde si uvařit čaj.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav Janeba

jednotlivec, 25.9.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
6
Cena/kvalita
6

Josef

dospělý pár, 1.8.2019

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Krásný velký apartmán s vybavením- nádobí, konvice, lednice.Velká koupelna se sprcháčem, mýdlo, šampon, gel, fén, odkládací polička a krásné proutěné křesílko. Stylový nábytek, akorát do skříně bych dala víc ramínek - pro 2 lidi jen 2 ramínka. Matrace máme radši tvrdší, ale každý to má rád jinak, tak to neberu jako nedostatek.

  • Klíče od apartmánu se musí vyzvedávat v recepci hotelu Aplaus, což je asi 5 minut od apartmánu, ale po historické dlažbě a s kufrem je dost nepohodlné a pak s klíčema zase zpět. To samé se snídaní - také se podává v hotelu, a cena pro jednoho je 160,Kč, takže za oba bysme za 1 snídani platili 320 Kč, což se nám zdálo dost, tak jsme měli možnost si vařit v apartmánu, což jsme uvítali. Apartmán je sice v hezké lokalitě, ale ve vedlejším vchodu je večerní restaurace, kde od 20 hodin do půlnoci je velmi živo. Naproti v domě je zase pekárna, kde ve 4 hodiny ráno zajíždí auto a 20 minut vykládá bedny, takže pro toho, kdo si rád pospí to není to pravé ořechové.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8