+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 9:00 – 16:00

Pension Paseka Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 118 recenzí

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    94%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 24.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Ubytovani moc hezké, pěkně zařízené. Personál a služby hodnotit nemůžeme...po nahlášení na recepci jsme žádné jiné služby nepožadovali (pobyt bez snídaně,a jídla vůbec, úklid až po našem odjezdu). Centrum města hezký, ale vzhledem k tomu,že pekárna byla hned pod okny (na pečivo skvělé),ale každé ráno v pul 5h přivezli a stěhovali přepravky, a dobrých 15-20min docela dost dělali rámus, což kdyz si člověk na dovolené chce přispat,je problém ..ale to samozřejmě není věcí hotelu...jen smůla).

  • Vše v pořádku

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 23.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Josef

dospělý pár, 1.8.2019

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Krásný velký apartmán s vybavením- nádobí, konvice, lednice.Velká koupelna se sprcháčem, mýdlo, šampon, gel, fén, odkládací polička a krásné proutěné křesílko. Stylový nábytek, akorát do skříně bych dala víc ramínek - pro 2 lidi jen 2 ramínka. Matrace máme radši tvrdší, ale každý to má rád jinak, tak to neberu jako nedostatek.

  • Klíče od apartmánu se musí vyzvedávat v recepci hotelu Aplaus, což je asi 5 minut od apartmánu, ale po historické dlažbě a s kufrem je dost nepohodlné a pak s klíčema zase zpět. To samé se snídaní - také se podává v hotelu, a cena pro jednoho je 160,Kč, takže za oba bysme za 1 snídani platili 320 Kč, což se nám zdálo dost, tak jsme měli možnost si vařit v apartmánu, což jsme uvítali. Apartmán je sice v hezké lokalitě, ale ve vedlejším vchodu je večerní restaurace, kde od 20 hodin do půlnoci je velmi živo. Naproti v domě je zase pekárna, kde ve 4 hodiny ráno zajíždí auto a 20 minut vykládá bedny, takže pro toho, kdo si rád pospí to není to pravé ořechové.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8

Jan Roubínek

dospělý pár, 21.7.2019

Luže Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo skvělé :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.7.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 9.6.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
93 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8

Svatomír Mlčoch

dospělý pár, 13.5.2019

České Budějovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Milé prostředí s Váchalem :-)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Michael

dospělý pár, 19.1.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
6

Hynek

jednotlivec, 11.11.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.11.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Pavle

jednotlivec, 3.11.2018

k.v. Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • vše

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Táňa Mičková

dospělý pár, 30.10.2018

Hradec nad Moravici Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hezke prostredi, umisteni v centru, luxusni snidane.

  • Nic.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
10

Kateřina Kapičáková

skupina přátel, 27.10.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemný,vkusně zařízený, stylový pension.Apartmán s malou , ale účelně zařízenou kuchyňkou/varná konvice, lednice, jednoploténkový vařič/, příjemně vytopený. Vše fungovalo, pohodlná manželská postel, přistýlku jsme nevyužili, ale asi by byla i pro 2 menší děti. Možnost parkováni kdekoliv Litomyšli po dobu pobytu v ceně. Možnost snídaně v detašovaném hotelu Aplaus cca 160kč, který je nedaleko, a ve kterém se také nachází recepce pensionu, což není na úkor komfortu. Snídani jsme nevyužili , vedle pensionu je neuvěřitelná pekárna, kterou člověk najde po vůni. Pension drží svou vynikající úroveň již dlouhou dobu. Líbilo se nám vše.Děkujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Lucie

jednotlivec, 30.9.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Jednolůžkový pokoj, všude čisto, pohodlná postel, klidná lokalita, v noci ticho a klid.

  • Ve sprše špatně odtékající odpad, po chvilce po kotníky ve vodě, málo toaletního papíru. První den se netopilo, byla zima, další dny to bylo lepší. Ale tedy nic, co by nešlo vyřešit, bohužel, recepce je v hotelu Aplaus, který je kousek vzdálenější, takže se není hned na koho obrátit, pokud vyvstane problém.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8

Veronika

jednotlivec, 17.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Libila se nam snidane a ochotna obsluha..vyber bohaty! Pokoje ciste,byl tam klid a pohodlne postele..

  • Nelibilo se nam,ze byli zmatky v ubytovani..Na hotel jsme se museli vracet..nebyli nam predany klice od pokoje..pak nam nezaridli detskou postylku..museli jsme se stehovat ..do prvniho apartmanu..ztratili jsme hodinu casu zbytecne

Personál
4
Služby
6
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Jiří

rodina se staršími dětmi, 16.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8

Ivana

jednotlivec, 8.9.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • v penzionu - okno do dvora a dole hospoda - takže večer i v noci hluk! v pokoji mi chyběla skříň nebo minimálně komoda, kam by se dalo dát oblečení, němý sluha fakt nestačí. vynesení odpadu 1x za týden je málo. jediné co je super, jsou snídaně v hotelu Aplaus.

Personál
0
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 7.9.2018

Chrudim Česká republika

  • Celkové hodnocení
85 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
8
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Zuzana

skupina přátel, 26.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Vladislava

jednotlivec, 23.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8